Fudbal

Serija A: Milan bolji od Đenove, Torino slavio poslije preokreta

Serija A: Milan bolji od Đenove, Torino slavio poslije preokreta
Serija A: Milan bolji od Đenove, Torino slavio poslije preokreta

Ekipa Siniše Mihajlovića slavila sa 2:1 i ostala u borbi za plasman u Ligu šampiona. Honda postigao prelijep pogodak. Torino i Bolonja pobijedili, Sampdorija i Atalanta remizirali

Milan ne odustaje od Lige šampiona. Ekipa Siniše Mihajlovića je na “San Siru” savladala Đenovu sa 2:1 i približila se mjestu koje vodi u Evropu.

Karlos Baka je doveo “rosonere” u vođstvo već u petom minutu kada se odlično snašao poslije prekida, a prednost je udvostručio Keisuke Honda predivnim golom sa nekih 30 metara. Doduše i golman gostiju je morao mnogo bolje da reaguje. Konačan rezultat je postavio Alesio Ćerći u trećem minutu sudijske nadoknade.

Bivši fudbaler Crvene zvezde Darko Lazović je u igru ušao u 65. minutu, ali nije imao neki zapažen učinak na terenu.

Torino je poslije preokreta pobijedio Palermo (3:1). Domaći tim je do vođstva stigao u trećem minutu pogotkom Đilardina, ali je tu prednost u 19. minutu iz penala anulirao Imoblie. Svega 12 minuta kasnije je na semaforu stajalo 1:2, a glavni krivac za to je defanzivac domaće ekipe Gonzales koji je očajno reagovao u pokušaju da izbaci loptu. Konačan rezultat je postavio Imobile u 69. minutu. Što se srpskih fudbalera tiče Nikola Maksimović je odigrao cijeli meč, dok je Uroš Đurđević utakmicu presjedio na klupi.

Bolonja je pobijedila Udineze na gostovanju, a jedini pogodak je postigao Destro u 79. minutu. Zdravko Kuzmanović je bio u prvoj postavi "zebri", ali je teren napustio u 64. minutu.

Duel Sampdorije i Atalante je završen bez golova.

(N.N/V.Novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije