Fudbal

Šta je Brih rekao Matiću?

Šta je Brih rekao Matiću?
Foto: Tanjug | Šta je Brih rekao Matiću?

Nemanja Matić, reprezentativac Srbije, rekao je poslije poraza od Švajcarske da je suđenje bilo katastrofalno i da je najvažnije da se ekipa oporavi pred meč sa Brazilom, u posljednjem kolu grupe E Mundijala u Rusiji.

"Svima nam je krivo što je ovako ispalo, što smo izgubili utakmicu. Primili smo naivno dva gola, imali smo utakmicu u svojim rukama, trebali smo drugačije da privedemo kraju, ali nismo uspeli", rekao je Matić poslije meča.

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od Švajcarske sa 2:1, u drugom kolu grupe E. 

"Igramo protiv Brazila, svakako ćemo dati sve od sebe, znamo protivnika, mislim da nemamo šta da izgubimo. Najbitnije je da se što prije oporavimo, dosta smo se emotivno istrošili na ovom meču", kazao je igrač Mančester junajteda. 

Sudija Feliks Brih nije briljirao na ovom meču, pošto je u nekoliko navrata oštetio srpsku reprezentaciju. 

"Suđenje je bilo katastrofalno. Svaku odluku 50:50 davao je njima, dva tri auta na njihovoj polovini, čist penal nije dosudio, bar da je pogledao VAR... Tako neki sitni detalji... Meni i Luki, kao i Sergeju je dao žuti karton u prvom poluvremenu, bezveze na neki prvi start, običan faul", rekao je Nemanja, a potom je i dodao: 

"U drugom poluvremenu nismo mogli da budemo tako agresivni, i tada mi je naglasio (sudija) da imam jednu šansu da napravim faul i da će mi dati crveni karton. Mislim da je ovo bilo katastrofalno, ali dobro njega će FIFA da analizira i oceniće ga kako je zaslužio". 

Utakmica između Srbije i Brazila igra se 27. juna u Moskvi (20h).

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije