Fudbal

Stanojević tri godine u Sarajevu

Stanojević tri godine u Sarajevu
Foto: Ilustracija | Stanojević tri godine u Sarajevu

Miloš Stanojević potpisao je trogodišnji ugovor sa FK Sarajevo. Srbijanski internacionalac pojačaće konkurenciju u veznom redu iako po potrebi može odgovoriti zadacima i na štoperskoj poziciji.

Na "Koševo" je stigao poslije dobre sezone u FK Radnički iz Niša, gdje je bio standardni prvotimac.

"Izuzetno mi je drago što sam postao novi igrač Sarajeva. Reč je o velikom klubu, bogate tradicije i lepo je biti deo ovog kolektiva. Grad Sarajevo mi se odmah svideo i na meni je sada da opravdam poverenje ljudi u klubu i stručnog štaba. Želim se nametnuti treneru i napraviti svoj doprinos u uspešnim rezultatima kluba", kazao je Stanojević.

U dosadašnjoj karijeri odigrao je više od 100 utakmica u elitnom rangu srbijanskog fudbala, a pored Radničkog nastupao je još za Rad iz Beograda, Mladost Lučani i Napredak iz Kruševca.

"O Sarajevu sam dobio dosta pozitivnih informacija. Moj prijatelj Dušan Hodžić nastupa za Sarajevo i on mi je dosta toga već rekao i siguran sam da će mi biti od koristi za ovaj period adaptacije. Za mene je Sarajevo jedan novi izazov i nadam se da ću se na najbolji mogući način predstaviti navijačima ovog kluba", kazao je Stanojević.

Inače ljetni prijelazni rok u BHT Premijer ligi BiH zaključen je u petak u ponoć. Bh. klubovi više nemaju mogućnost dovoditi igrače koji su pod ugovorom s nekom drugom ekipom, ali to ipak ne znači da ne mogu angažovati nove igrače. Slobodne igrače i dalje mogu dovoditi, odnosno igrače koji imaju "čiste" papire. Svi fudbaleri koji trenutno nastupaju u Premijer ligi BiH za novi angažman moraće čakati januarski prelazni rok, osim ukoliko nađu inostrani angažman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije