Fudbal

Suma na klupi, Partizan u istoj postavi dočekuje Dance?

Suma na klupi, Partizan u istoj postavi dočekuje Dance?
Foto: starsport | Suma na klupi, Partizan u istoj postavi dočekuje Dance?

Fudbaleri Partizana od 20.30 sastaju se sa Noršelanom, u revanš meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Izabranici Zorana Mirkovića u prvom duelu u Danskoj slavili su sa 2:1 i veliki su favoriti da prođu u narednu rundu, u kojoj će se boriti za prolaz u grupnu fazu.

Kako je postava Partizana (Stojković – N.R. Miletić, Valijente, Marković, N.G. Miletić – Zdjelar, Kosović – Janković, Pantić, Zakarić – Rikardo) obezbijedila odličan rezultat, strateg crno-bijelih ne bi trebalo da mijenja sastav u Humskoj.

Vicešampion Srbije djelovao je veoma dobro na tom meču, što govori i semafor, pa se tako očekuje da popularni Bata izvede isti sastav.

U Partizanu ne mogu da računaju na Zorana Tošića, Ognjena Ožegovića i Zlatana Šehovića, međutim njihovo odsustvo se nije mnogo osjetilo u prvom meču.

Zakarić i Janković, koji napadaju po bokovima, prošle nedjelje odigrali su dobre mečeve i upravo bi Partizan trebalo da bude najopasniji po lijevom, odnosno desnom krilu.

Napad je rezervisan za Rikarda Gomeša, dok će u vezi da komanduju Pantić i Kosović, dok će Zdjelar krpiti. Kada je riječ o odbrani Valijente bi trebalo da bude najsvježiji pošto je propustio meč u Superligi, a zajedno s njim u štoperskom paru miće Svetozar Marković.

Pozicija lijevog beka rezervisana je za N.G. Miletića, odnosno desnog beka za N.R. Miletića. Sa klupe šansu čekaće šansu mladi Armin Đerlek, Sejduba Suma, Đorđe Ivanović...

Utakmica na programu je od 20.30, a pobjednik dvomeča igraće protiv boljeg iz susreta Bešiktaš/Lask (1:0).

LE, 3. kolo kvalifikacija:

Partizan – Noršelan (2:1)

sudija: Kristo Tohver (Estonija)

stadion: Stadion Partizana

Potencijalna postava Partizana:

(4-2-3-1): Stojković – N.R. Miletić, Valijente, Marković, N.G. Miletić – Zdjelar, Kosović – Janković, Pantić, Zakarić – Rikardo

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije