Fudbal

Supruga Vanda vodi pregovore

Supruga Vanda vodi pregovore
Supruga Vanda vodi pregovore

Mauro Ikardi, fudbaler Intera, mogao bi da bude jedna od zvijezda prelaznog roka, a zainteresovanim klubovima neće biti lako pošto će pregovarati sa Vandom Narom.

Ikardi je na njenu inicijativu uručio otkaz svom dugogodišnjem agentu Abijanu Moranu i poslove povjerio svom ocu i supruzi.

"Ne želim to uopšte da komentarišem, Ikardi sada radi sa Vandom", kratko je rekao Morano, koji nije htio da otkrije detalje razlaza s argentinskim 22-godišnjim fudbalerom.

Nara je manekenka, a javnosti je poznata po tome što je prije bila u braku s bivšim asom Barselone i Milana Maksijem Lopezom, Ikardijevim najboljim prijateljem i saigračem iz vremena kada su nosili dres Sampdorije, ali ga je onda ostavila, udala se za Ikardija i napravila razdor među igračima. Dva argentinska fudbalera otad ne razgovaraju, a Lopez je čak odbio i da se rukuju sa Ikardijem prije utakmice Torino - Inter. Nara će sada opet puniti medijske stupce, ali ovog puta kao suprugova zastupnica. I odmah se bacila na posao - već je počela da izluđuje Inter. Naime, od milanskog kluba traži novi ugovor za svog supruga, a i znatno povećanje plate. Argentinac je do sada dobijao 1,2 miliona evra po sezoni, a sada traže 3,5 miliona, plus pola miliona evra bonusa.

"Govore da je tržišna cijena 60 miliona evra?! A ne, moj Mauro vrijedi puno više...", napisala je Vanda na Twitteru i tako poslala najbolju poruku čelnicima Intera, ali i mnogim drugim timovima.

Kada bi uspjeli da pronađu zajednički jezik s Interom, Ikardi bi potpisao ugovor do 2019. godine. Argentinac je ove sezone za "neroazure" odigrao 46 utakmica u kojima je postigao 24 pogotka i upisao šest asistencija. Da li će to biti dovoljno za drastično povećanje plate - saznaćemo uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije