Fudbal

Sve spremno za Ronaldov povratak na Old Traford

Sve spremno za Ronaldov povratak na Old Traford
Sve spremno za Ronaldov povratak na Old Traford

MANČESTER - Povratak fudbalera Reala iz Madrida Kristijana Ronalda u Mančester Junajted sve je izvjesniji, prenijela je danas britanska televizija Skaj.

Ugledni španski novinar Gijem Balague kazao je Skaju da je Ronaldo u posljednje vrijeme očigledno nezadovoljan i podsjetio da finansijski uslovi transfera ne bi trebalo da predstavljaju problem za Junajted.

"Ronaldo je nesrećan i to je i rekao. Malo poslije toga ispravio se i kazao kako nije baš tako mislio. U svakom slučaju, on nije srećan jer su iz kluba u prethodnih godinu dana otišli Mesut Ozil, Čabi Alonso i Anhel di Marija", objasnio je Balague.

Ronaldo je u Real iz Junajteda stigao u ljeto 2009.

"Ronaldo očigledno smatra da u Realu veoma dobro radi svoj posao, ali se i sjeća da je u Junajtedu uživao skoro kao da je malo dijete. On sanja povratak u Junajted, a engleski klub sada nema problema sa novcem", istakao je španski novinar.

On je dodao da je još neizvjesno kada će se tačno Ronaldo vratiti u engleskog giganta.

"To prije svega zavisi od njega. Sigurno se neće desiti ovog ili sljedećeg meseca, ali jasno je da je sve spremno za njegov povratak", zaključio je Balague.

Ronaldo je do sada za madridski klub odigrao 251 utakmicu i dao 256 golova, a prošle sezone je osvojio Ligu šampiona s Realom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije