Fudbal

Terzić se izvinio Žagubici

Terzić se izvinio Žagubici
Terzić se izvinio Žagubici

BEOGRAD - Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić izvinio se fudbalskom klubu Žagubica zato što ga je u negativnom kontekstu spomenuo.

"Duboko se izvinjavam fudbalskom klubu iz Žagubice zbog pogrešno shvaćene komparacije koja je izrečena žargonski. Nisam imao nameru bilo koga da potcenim. Ovom prilikom pozivam ljude iz FK Žagubica da nas posete na Marakani i kroz razgovor uspostavimo prijateljske odnose", rekao je Terzić Tanjugu.

Ranije danas zamjenik predsjednika opštine Žagubica Ljubiša Jovkić zatražio je izvinjenje od Terzića jer je u intervjuu Tanjugu u negativnom kontekstu pominjao to mjesto, kada je komentarisao suđenje Crvenoj zvezdi protiv Napretka u Kruševcu.

"One greške na meču protiv Napretka su instruisane. Sviran je nepostojeći penal za domaćina, dok tri za nas nisu. Sudijskih grešaka uvek ima i biće ih, ali da četiri sporne situacije budu na štetu Zvezde nema smisla. Mi nismo Žaugubica; to se nije desilo u poslednjih 50 godina", rekao je tada Terzić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije