Fudbal

Tošić: Prolazimo u finale Kupa

Tošić: Prolazimo u finale Kupa
Foto: N.N. | Tošić: Prolazimo u finale Kupa

BEOGRAD - Fudbaler Partizana Zoran Tošić, dvostruki strijelac u prvenstvenoj pobjedi protiv Čukaričkog (2:1), rekao je da je ubjeđen da će crno-beli biti bolji od ekipe sa Banovog brda i u revanšu polufinala Kupa Srbije i plasirati se u četvrto uzastopno finale ovog takmičenja.

"Ubeđen sam da 9. maja možemo da pobijedimo Čukarički sa dva gola razlike. Sve ćemo učiniti da obradujemo navijače i uđemo u finale. Hoćemo da osvojimo Kup", izjavio je Tošić za klupski sajt.

Povratnik u srpski fudbal, u osvrtu na utakmicu protiv Čukaričkog u Superligi, ističe da su crno-beli zaslužili i ubjedljiviju pobjedu i posebno naglasava partije Ognjena Ožegovića i veterana Šaše Ilića.

"Bilo je bitno da se vratimo na pobednički kolosek i revanširamo Čukaričkom pred revanš u Kupu. Mogli smo da postignemo još nekoliko golova, primili smo jedan koji nas je uznemirio, ali na sreću trgli smo se i zasluženo pobedili. Hvala Ožegoviću na odlićnoj asistenciji, počeo je da me sluša. Svaka čast Saši, ponovo je pokazao koliko nam je bitan", izjavio je Tošić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije