Fudbal

Trijumf Zvezde u Pazaru, prekid i incidenti na tribinama

Trijumf Zvezde u Pazaru, prekid i incidenti na tribinama
Trijumf Zvezde u Pazaru, prekid i incidenti na tribinama

NOVI PAZAR - Fudbaleri Crvene zvezde upisali su šestu pobjedu u Superligi u nizu, pošto su danas pobijedili na gostovanju Novi Pazar sa 4:1 (2:0), u utakmici koju su obilježili incidenti.

Prvak Srbije slavio je golovima Aleksandra Lukovića iz penala u 24, Petra Orlandića u 32, Džona Ruiza u 86. i Dušan Anđelkovića u poslednjim sekundama, dok je Anid Travančić pogodio za Novi Pazar u 90. minutu.

Utakmicu u Novom Pazaru obilježili su incidenti. U 64. minutu Predrag Sikimić je u duelu kopačkom povrijedio golmana domaćina Mladena Živkovića, za šta je dobio direktan crveni karton, a golman Novog Pazara je sa stadiona odvezen kolima hitne pomoći.

To je razljutilo domaće navijača, koji su "topovskim udarima" i stolicama sa tribine zasuli klupu na kojoj su bili rezervni igrači Crvene zvezde i stručni štab.

Sudija Milan Ilić je zbog ovog incidenta prekinuo utakmicu, koja je nastavljena poslije pauze od skoro 20 minuta.

Odmah poslije incidenata pripadnici Žandarmerije obezbedili su prostor kod klupe Crvene zvezde.

Izabranici Miodraga Božovića su se ovom pobedom učvrstili na prvom mestu na tabeli Superlige pred reprezentativnu pauzu i lakše čekaju odmor poslije bolne eliminacije iz Evrope.

Tabela: Crvena zvezda 19 bodova, Vojvodina, Radnički Niš 13, Metalac 13, Spartak 12, Voždovac 11, Partizan 10, Mladost 9, Napredak 9, Rad 9, Novi Pazar 7, Radnik 6, Javor 6, Borac 5, Čukarički 5, Bačka 4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije