Fudbal

Tuča Torcide i Bad Blue Boysa u Slavonskom Brodu

Tuča Torcide i Bad Blue Boysa u Slavonskom Brodu
Foto: Ilustracija | Tuča Torcide i Bad Blue Boysa u Slavonskom Brodu

Uoči utakmice u sklopu prvenstva Hrvatske u malom fudbalu kojoj su u petak igrali Malonogometni klub 035 iz Slavonskog Broda i Malonogometni klub Futsal Dinamo iz Zagreba, u petak oko 18.40 sati u Slavonskom Brodu se sukobilo oko 130 pripadnika navijačkih grupa.

Kako je u subotu potvrđeno na konferenciji za novinare u Policijskoj upravi brodsko-posavskoj, u tučnjavi i incidentima u centru Slavonskog Broda učestvovalo je oko 130 članova navijačkih skupina Torcide i Bad Blue Boys.

Brzom intervencijom policijskih službenika spriječena je daljnja tučnjava, eskalacija napada i oštećenja imovine, te nastupanje težih posljedica za sve učesnike sukoba, rečeno je na konferenciji za novinare.

"Do incidenta je došlo na način da su navijači Torcide došli do prostora u kojem se okupljaju članovi Bad Blue Boysa, bez obilježja, prikriveni. Tada su ispod odjeće izvukli bengalke, palice i u sekundi je nastala masovna tučnjava. Pripadnici policije uspjeli su razdvojiti dvije grupe. U tučnjavi je sudjelovalo oko stotinjak članova Bad Blue Boysa, a sa strane Torcide tridesetak članova", rekao je Antun Valić načelnik PU brodsko-posavske.

(Avaz.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije