Fudbal

Tuča među Crnogorcima na stadionu prije utakmice sa Engleskom

Tuča među Crnogorcima na stadionu prije utakmice sa Engleskom
Tuča među Crnogorcima na stadionu prije utakmice sa Engleskom

Prije početka utakmice Crna Gora - Engleska, na stadionu u Podgorici žestoko su se sukobile dvije skupine crnogorskih navijača.

Tribina iz sjevernog gola, na kojoj su najvatreniji navijači domaće reprezentacije, bila je poprište brutalne tuče u kojoj se nisu birala sredstva.

Prema detalju sa snimke, čini se kao da jedan od crnogorskih navijača, u napadu na sunarodnjake vitla nožem, ali to nije službeno potvrđeno.

Tučnjavu je zaustavio tek dok dolazak specijalne policije na tribinu, nakon čega su dva ozbiljnije povrijeđena navijača domaćih odvezena u bolnicu.

Osim Crnogoraca u "bratoubilačkom ratu" na njihovoj tribini, prije utakmice, ali na ulici, teže je stradao i jedan Englez.

Nakon napada nekoliko navijača domaćih, ostao je ležati na ulici u lokvi krvi.

Čak su i engleski komentatori tražili "jake" riječi kako bi opisali šta se dešavalo.

Šestoro povrijeđenih navijača

Šestoro navijača primljeno je u Klinički centar u Podgorici, nakon kvalifikacione utakmice za Svjetsko prvenstvo između Crne Gore i Engleske, potvrđeno je danas agenciji Beta.

Kako je rečeno u bolnici primljena su četvorica državljana Crne Gore i dvojica navijača Engleske sa lakšim tjelesnim povredama.

Svi oni su nakon ukazane ljekarske pomoći otpušteni iz bolnice u Podgorici.

Kako javljaju podgorički mediji navijači Crne Gore i Engleske sukobili su se prije utakmice, dok su pristalice domaće reprezentacije potukli na tribinama četrdeset minuta prije početka meča.

Reprezentacija Crne Gore remizirala je sinoć na stadionu pod Goricom sa Engleskom 1:1 u šestom kolu Grupe H kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije