Fudbal

Turska traga za ubicom Marka Ivkovića

Turska traga za ubicom Marka Ivkovića
Turska traga za ubicom Marka Ivkovića

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Turske Efkan Al obavijestio je ministra unutrašnjih poslova Srbije Nebojšu Stefanovića da je turska policija oformila dva posebna tima za otkrivanje počinilaca zločina nad srpskim državljaninom Markom Ivkovićem i uputio saučešće porodici ubijenog i državi Srbiji.

On je prenio Stefanoviću da je turska policija skinula snimke sa 25 sigurnosnih kamera koje se nalaze u blizini mjesta ubistva 25-godišnjeg navijača "Crvene Zvezde" Ivkovića i da se istovremeno uzimaju izjave osoba koje bi mogle da identifikuju izvršioca, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. 

Stefanović je rekao da je, zbog dobrih odnosa dvije zemlje, veoma važno da se u najkraćem roku privede pravdi počinilac ovog brutalnog krivičnog djela, jer je to interes srpske javnosti i države. 

On je zahvalio turskom kolegi što se lično zainteresovao za slučaj i istakao da će komunikacija dvojice ministara biti nastavljena, jer Srbija želi da dobije sve informacije koje se tiču istrage. /kraj/sas/mđ

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije