Fudbal

Borac će ipak igrati utakmicu protiv Sutjeske

Borac će ipak igrati utakmicu protiv Sutjeske
Borac će ipak igrati utakmicu protiv Sutjeske

I dalje nosimo teret starih grešaka, ali izmirićemo dug i utakmica će se igrati, rekao je Dejan Kusturić, predsjednik FK Borac, nakon što je pod znakom pitanja meč Banjalučana u Foči protiv Sutjeske zbog duga prema bivšem igraču Stojku Kikiću.

"Crveno-plavi" igraču koji je proveo polusezonu na Gradskom stadionu duguju 4.400 KM, ali prvi čovjek kluba ističe da će sve biti riješeno i da će se u subotu od 15.30 igrati meč 9. kola Prve lige RS. Kikić je dres Borca nosio u četiri meča BHT Premijer lige BiH i u jednom u Kupu BiH, a na terenu je proveo ukupno 183 minute.

"Ovo postaje standarni problem, ali ćemo ga riješiti i meč će se sigurno igrati", izjavio je Kusturić.

Boris Raspudić, kapiten Banjalučana, ističe da njegov tim ne očekuje lagan zadatak iako je protivnik u seriji od šest poraza.

"Neće biti lako, dugo su bez pobjede i ovo im je možda zadnji voz. Prvi smo na tabeli i ne zanimaju nas njihovi problemi. Imamo svoju računicu, a to je pobjeda", kazao je Raspudić.

Parovi: Podrinje - Slavija, Rudar Prijedor - Sloboda MG, Sutjeska - Borac, Tekstilac - Sloga, Borac Š. - Kozara, Drina - Zvijezda 09. Svi mečevi se igraju u subotu od 15.30. Poredak: Borac 17, Rudar Prijedor 14, Drina 14, Tekstilac 14, Zvijezda 09 12, Slavija 11, Podrinje 11, Kozara 11, Sloboda MG 11, Sloga 10, Sutjeska 6, Borac Š. 4.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije