Fudbal

Vidović: Vrijeme za pobjedu

Vidović: Vrijeme za pobjedu
Vidović: Vrijeme za pobjedu

Ne želimo porazom da odemo na reprezentativnu pauzu, rekao je Nemanja Vidović, defanzivac Borca, pred subotnji meč 6. kola BHT Premijer lige BiH u kojem od 17 časova gostuju Drini u Zvorniku.

Banjalučni nakon poraza od Olimpica idu u goste posljednjeplasiranom timu na tabeli, a tradicija je na njihovoj strani jer u sedam mečeva u Zvorniku imaju po jedan poraz i pobjedu, dok je pet mečeva završeno bez pobjednika.

"Drina ima svoju računicu kao i mi. Imamo dva remija u gostima ove sezone i možda je sada vrijeme da se vratimo sa tri boda. Analizirali smo protivnika i upoznali smo se sa njihovim kvalitetima, ali i manama. Ne želimo na pauzu sa porazom, već da se kući vratimo sa tri boda", izjavio je defanzivac Borca.

Vlado Jagodić, trener Borca, u ovom meču neće moći da računa na Miloša Kukića i Zvezdana Đorđilovića zbog povreda, tri žuta kartona ima Uglješa Radinović, dok odranije zbog povrede nema Ajdina Redžića, koji bi mogao da zaigra nakon reprezentativne pauze u narednom kolu.

"U Zvorniku želimo, ako je to moguće, da nadoknadimo izgubljene bodove protiv Olimpica. Drina je u teškoj situaciji, dosta su promijenili ekipu i trenera. Očekujem borbu do posljednjeg sekunda i veoma motivisanog domaćina, kojem je glavni cilj izboriti opstanak u ligi", kazao je Jagodić, koji se osvrnuo na pozitivnu tradiciju protiv Drine:

"Naš adut u ovom meču je što domaćin nije dovoljno uigran i to moramo da iskoristimo. Neću obećati pobjedu, ali učinićemo sve da do nje dođemo."

Bez ponude za Subića

Danas se u srbijanskim medijima pojavila informacija da je Partizan zainteresovan za Aleksandra Subića, fudbalera Borca, ali čelnici "crveno-plavih" ističu da je njihov igrač bio interesantan mnogim klubovima, ali da još nije stigla niti jedna zvanična ponuda na adresu kluba pa ni od prvaka Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije