Fudbal

Vitez: Uz Marka smo

Vitez: Uz Marka smo
Vitez: Uz Marka smo

Fudbaler Viteza Marko Jevtić (35), kojem doktori nisu uspjeli spasiti bubreg nakon što je teško stradao nakon jednog duela proteklog vikenda na utakmici sa Čelikom, osjeća se dobro i izašao je sa Odjeljenja intenzivne njege bolnice u Zenici.

Iz NK Vitez su nam potvrdili da je defanzivac dobro podnio operaciju te da oporavak teče po planu.  U ovom premijerligašu su još šokirani onim što se desilo na travnjaku terena u Vitezu. 

"Nije izgledalo tako da će se desiti nešto ovako užasno. Mislio sam da će se brzo vratiti na teren, međutim, desilo se to što se desilo. Moglo je biti ono najgore, svi smo u šoku. Niko nije mogao ući kod njega, a javili su mi da je izašao iz intenzivne njege. Bubreg mu je bio smrskan. Najbitnije je sada da je dobro i da nastavi normalan život", kaže trener Viteza Slaven Musa.

Generali sekretar Viteza Stjepan Badrov je kazao da će klub poduzeti sve kako bi se prema Jevtiću ophodili onako kako zaslužuje.

"Još smo u nekom stanju šoka. Nemamo prave riječi da kažemo kako se svi osjećamo u klubu. Ipak, ono najvažnije jeste da se Marko sada osjeća dobro i da je dobro podnio operaciju. Na nama je sada da učinimo sve kako bi Marka tretirali kao da je na terenu. Nikad mu nećemo okrenuti leđa", rekao je Badrov. Jevtiću i Vitezu svakodnevno stiže velika podrška od strane sportskih kolektiva, kako iz BiH tako i iz regiona.  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije