Fudbal

Vladimir Stojković: Moja majka se nije ubila

Vladimir Stojković: Moja majka se nije ubila
Vladimir Stojković: Moja majka se nije ubila

BEOGRAD - Golman Partizana Vladimir Stojković, kojem je za vrijeme sinoćne utakmice Partizana na Malti u Loznici umrla majka, vratio se sa ekipom noćas oko tri sata u Beograd i odmah potom automobilom produžio za Loznicu.

Golman crno bijelih i reprezentacije Srbije za ovu tužnu vijest saznao je na terenu, tokom utakmice protiv Valete.

Stojković po dolasku na aerodrom nije davao izjave već se odmah uputio za Loznicu. Vidjelo se da su zbog tragedije svog saigrača bili potreseni i ostali prvotimci Partizana i stručni štab crno-bijelih, pa je u drugi plan pala dobra igra i ubjedljiva pobjeda (4:1) u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Ovaj istakNuti sportista imao je tu nesreću da mu za vrijeme dok je bio na terenu umru oba roditelja, pošto je i njegov otac Vladeta preminuo dok je Vladimir branio za Srbiju na kvalifikacionoj utakmici protiv Kazahstana 2007. godine. I dok je Vladeta teško bolestan bio u lozničkoj bolnici, majka Kosa preminula je u porodičnom domu Stojkovića u njegovom rodnom gradu.

Kako je Telegraf objavio kasno noćas saznavši iz policije, Kosa Stojković je umrla prirodnom smrću, što je konstatovao i dežurni policajac koji je bio na uviđaju u domu Stojkovića.

Prethodno su mnogi srpski mediji, pozivajući se na Svet.rs, objavili da je Vladimirova majka izvršila samoubistvo, što je iz policije kasnije demantovano.

U međuvremenu braća Stojković, Vladan i Vladimir, zamolili su medije da ne spekulišu sa smrću njihove majke, naglasivši da je Kosa Stojković umrla prirodnom smrću.

- Molimo medije da nas razumiju u tuzi i bolu. Naša majka nije izvršila samoubistvo već je umrla prirodnom smrću – poručili su braća Stojković za “Pres”.

List Alo objavio je da je Kosa Stojković, inače nekadašnji istaknuti sportista i profesor fizičke kulture, duže vrijeme bila bolesna. Kosa je imala rijetku bolest krvi, koja se manifestovala konstantnim manjkom crvenih krvih zrnaca zbog čega je svakodnevno pila mnogo lijekova. Kosa je nedavno doživjela i lakši saobraćajni udes, koji je dodatno pogoršao njeno stanje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije