Fudbal

Vučelić predsjednik FK Partizan

Vučelić predsjednik FK Partizan
Vučelić predsjednik FK Partizan

Fudbalski klub Partizan iz trećeg pokušaja je dobio predsjednika na Vanrednoj skupštini, nakon što su prethodne dvije pratile brojne svađe, sukobi i nedostatak kvoruma za održavanje. Kao što se i očekivalo za predsjednika je izabran Milorad Vučelić.

Prva Skupština u maju prekinuta je zbog sukoba dvije strane, praćene brojnim uvredama delegata, dok u septembru nije bilo kvoruma, za šta je nedostajao jedan delegat.

Koliko je konfuzna situacija u Humskoj najbolje govori činjenica da je Fudbalski savez Srbije, na čelu sa predsjednikom Slavišom Kokezom, morao da reaguje i uputi određene smjernice uoči Skupštine, ali i smiri tenzije.

Ni pred treću sednicu nisu mogle da se zaobiđu nesuglasice, pošto su se delegati okupljeni oko Bjekovića žalili na "nezakonite radnje prilikom izbora novih članova", dva dana prije odluke Suda oko tog pitanja i tužbe opozicije i nisu se ni pojavili na Skupštini.

Partizan nije imao predsjednika od decembra prošle godine i odlaska Zorana Popovića poslije bolnog poraza u Ligi Evrope od Augzburga (3:1).

(novosti)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije