Fudbal

"Vukovima" dužni tri plate

"Vukovima" dužni tri plate
"Vukovima" dužni tri plate

Uprava Olimpica dužna je igračima tri plate, ali se novonastala situacija još nije odrazila na nesmetan rad, potvrdio je juče Faik Kolar, šef stručnog štaba najmlađeg sarajevskog premijerligaša.

Finansijsko stanje u klubu s "Otoke" uzdrmano je nakon što se višegodišnji strateški ulagač i predsjednik Nijaz Gracić nedavno povukao. Iz Uprave ne kriju da stanje nije idealno, ali i odlučno poručuju da se klub neće ugasiti.

"Nekima na radost, nekima na žalost, ali Olimpic postoji, a i dalje će postojati i trajati. I pored teške situacije iznašli smo način da krenemo u pripreme za novu sezonu, a u narednim danima ćemo kompletirati tim", rekao je direktor Hamdo Spahić i dodao da su u toku pregovori sa potencijalnim ulagačima:

"U pregovorima smo s određenim investitorima, ali ne bih licitirao imenima. Imamo određene ideje, stvari se mijenjaju iz sata u sat i zato treba čekati definitivan dogovor. Ono što je sigurno Olimpic će u predstojećoj sezoni nastupati u Premijer ligi BiH".

A dok se čeka svjež kapital, šef stručnog štaba Faik Kolar s igračima nastavlja pripreme u Hadžićima. Od planiranog odlaska u Sloveniju vjerovatno neće biti ništa.

"Ne krijemo da situacija nije idealna, igračima duguju tri plate, ali oni rade maksimalno i kako bude priliva sredstava tako će im se i izmirivati dugovanja. Neki zlonamjernici predviđaju nam gašenje, no mi smo odlučni istrajati i ne dozvoliti takav scenarij. I pored problema uspjeli smo napraviti ekipu, a kakve su njene mogućnosti u narednoj sezoni ostaje da se vidi", poručio je Kolar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije