Fudbal

Za Bejla 115 miliona evra

Za Bejla 115 miliona evra
Za Bejla 115 miliona evra

Iako su prije samo nekoliko mjeseci čelnici Mančester junajteda potrošili više od 200 miliona evra, po svemu sudeći spremaju se za vruću zimu. Na meti "crvenih đavola" je Geret Bejl, fudbaler Real Madrida, za kojeg spremaju ponudu od rekordnih 115 miliona evra.

Iz trenutne perspektive zvuči nevjerovatno da će se Velšanin vratiti u Premijer ligu, ali po pisanju medija na Ostrvu - ovo nije nemoguć scenario. Navodno, nekadašnji krilni fudbaler Totenhema, a sada zvijezda "kraljevskog kluba", mogao bi već od januarskog prelaznog roka da pređe u redove trofejnog kluba.

Pored toga što su čelnici Junajteda spremni da sruše Kristijana Ronalda, napadača Reala, sa vrha liste najvećih transfera (94 miliona evra), reprezentativcu Velsa će davati platu 380.000 evra nedjeljno, što je skoro 20 miliona godišnje i činiće ga jednim od najplaćenijih igrača na svijetu.

Reprezentativac Velsa prešao je u Real prošle godine iz Totenhema za 94 miliona evra, ali Karlo Anćeloti, trener Madriđana, navodno nije zadovoljan njegovim učinkom ove sezone i nema ništa protiv da Bejl promijeni sredinu uz adekvatnu odštetu.

Mančester junajted je u ljetnom prelaznom roku već angažovao jednog fudbalera Reala i to Argentinca Anhela Di Mariju, a menadžer "crvenih đavola" Luj van Gal najavio je nova pojačanja već od januara. Holandski stručnjak zainteresovan je za Artura Vidala iz Juventusa i Matsa Humelsa iz Borusija Dortmunda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije