Fudbal

Zahovič šokirao Sloveniju

Zahovič šokirao Sloveniju
Foto: N.N. | Zahovič šokirao Sloveniju

Maribor je na domaćem terenu izgubio utakmicu 24. kola slovenačkog šampionata od Krškog (0:2), što je bio okidač za incident poslije meča.

Šok u javnosti izazvala je reakcija sportskog direktora Zlatka Zahovića na novinarsko pitanje o posjeti. Zahovič je sa svakim novim pitanjem postajao sve nervozniji i sve je kulminiralo kada ga je novinar Dejan Mitrović pitao da li je razočaran posjetom s obzirom na činjenicu da je na tribinama bilo 1.500 gledalaca.

"Ti samo hoćeš da provociraš. Čekaj malo, sine. Koliko imaš godina? Nedavno si imao porodičnu tragediju, mislio sam da će te ona nečemu naučiti, ali ja bih rekao da nije", rekao je Zahovič i šokirao sve prisutne.

Mitroviću je nedavno preminuo otac. Kasnije su reagovala novinarska udruženja, a od incidenta se saopštenjem ogradio i Maribor. Zahovič je u izjavi za "Večer" istakao da se neće izviniti zbog postupka. Kazao je da za to nema razloga.

"Izviniću se kada bude potrebno. Riječi koje sam mu izgovorio nisu uvrede. Štitio sam moju porodicu, Maribor, koji volim", rekao je Zahovič.

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije