Fudbal

Žeravica dolazi, Subić ostaje

Žeravica dolazi, Subić ostaje
Žeravica dolazi, Subić ostaje

BANJALUKA - Miloš Žeravica, bivši fudbaler OFK Beograda i Slobode iz Užica, po svemu sudeći biće novo pojačanje banjalučkog Borca, s kojim bi trebalo da potpiše ugovor na godinu dana.

Sa druge strane, prethodnih dana se spominjao odlazak Aleksandra Subića u UFA ili Mlada Boleslav, a prema riječima Slobodana Starčevića, sportskog direktora kluba iz Platonove ulice, od transfera neće biti ništa.

"Taj transfer je daleko od realizacije i Subić bi trebalo da ostane član Borca. Kada su u pitanju dolasci dogovorili smo saradnju sa Žeravicom, koji može da igra na više pozicija u veznom redu i još smo u potrazi za napadačem", rekao je Starčević.

Fudbaleri Borca u subotu su u Staroj Pazovi poraženi u generalnoj probi od ruske ekipe UFA (0:2), za koju igra Haris Handžić, koji je prošle sezone nosio crveno-plavi dres. Banjalučani su dobro počeli susret, ali je nakon pola sata dobre igre član ruske Premijer lige preuzeo konce i slavio zasluženu pobjedu.

"Počeli smo meč dobro i stvorili nekoliko prilika, ali smo onda pali i vidjelo se da je UFA veoma jaka ekipa. Ali, igra iz prvih pola sata obećava pred početak Premijer lige BiH", izjavio je Starčević.

Banjalučani će u 1. kolu BH Telecom Premijer lige BiH u subotu gostovati Mladosti iz Velike Obarske.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije