Fudbal

Zidan ne računa na čak petoricu igrača

Zidan ne računa na čak petoricu igrača
Zidan ne računa na čak petoricu igrača

Španski mediji juče su pisali da trener madridskog Reala Zinedin Zidan ne računa na "usluge" Hamesa Rodrigeza, a danas se pojavila informacija da su mu se pridružila još četvorica igrača.

Naime, Zidan navodno ne računa ni na Iska, koji na kašičicu dobija priliku u Kraljevskom klubu. Stoga je i on, kako pišu mediji, izrazio želju da ide iz kluba na kraju sezone.

O odlasku golmana Kejlora Navasa već se uveliko piše u posljednje vrijeme. Navodno Kostarikanac vodi pregovore sa nekoliko evropskih klubova, a Real se odavno uključio u potragu za njegovom zamjenom.

Još jedan u nizu koji sigurno ide sa Santijago Bernabeua je i defanzivac Danilo za kojeg je interesovanje pokazao trener Mančester junajteda Žoze Murinjo. I sam Danilo je nekoliko puta izrazio nezadovoljstvo tretmanom u Realu.

Gotovo je izvjestan i odlazak napadača Alvara Morate, jer i on ove sezone rijetko ulazi u igru. Zidan u ovom slučaju više povjerenja ima u Benzemu, pa stoga i ne čudi želja Morate da ide iz Madrida. Za njega trenutno najveće interesovanje pokazuje londonski Čelsi, a šanse da će ga Zidan pustiti su velike jer naredne sezone u svoje redove želi da dovede mladog napadača Mbapea iz Monaka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije