Vico Zeljković posjetio FK "Bratstvo" iz Kozinaca kod Gradiške

GRADIŠKA – Fudbalski savez Republike Srpske, zajedno sa Fudbalskim klubom "Bratstvo" iz Kozinaca kod Gradiške, izgradiće pomoćni teren za potrebe ove ekipe koja se takmiči ...

Željo za opstanak, Velež za Evropu

Nakon kraće pauze, u petak i subotu se nastavlja Wwin liga BiH u fudbalu.

PSŽ gubi Mbapea na ljeto, ali nije jedini koji odlazi

​Fudbalski klub Pari Sen Žermen pretrpiće značajne promjene tokom ljeta. Odlazak Kilijana Mbapea biće nenadoknadiv iz više aspekata. Kako onih na terenu, tako i onih van ...

Bivši selektor priznao mito veći od 10 miliona evra

​Nekadašnji selektor kineske fudbalske reprezentacije Li Te priznao je danas, u slučaju antikorupcijkog sudskog procesa u Kini, da je dobio više od 10 miliona evra mita.

Ostaje li Katai u Zvezdi

Fudbaleri Crvene zvezde iskoristili su kikseve Partizana protiv Napretka i Mladosti, i ponovo se vratili na prvo mjesto na tabeli Superlige Srbije.

Novi selektor "zmajica" objavio spisak za start kvalifikacija

Ženska seniorska fudbalska reprezentacija BiH od naredne sedmice kreće sa pripremama i kvalifikacionim utakmicama za plasman na Euro 2025. godine.

Tonali opet na tapetu: Napravio 50 prekršaja u vezi sa klađenjem

Fudbalski savez Engleske (FA) optužio je Sandra Tonalija, fudbalera Njukasl junajteda, za 50 prekršaja u vezi sa klađenjem, prenosi B92.

Puna bolnica "Građana" pred meč sezone

U velikom derbiju 29. kola engleske Premijer lige u nedjelju od 17.30 sati na "Etihadu" sastaju se Mančester Siti i Arsenal.

Peljto zbog prijetnji ne želi suditi "Želji" i Sarajevu, oglasio se i ...

Najbolji bh. sudija Irfan Peljto, koji uživa veliko povjerenje UEFA i koji sudi evropska takmičenja ne želi više dijeliti pravdu na utakmicama FK Sarajevo i FK Željezničar.

Dejvis dobio ultimatum od Bajerna

Kanadski reprezentativac, Alfonso Dejvis ima želju da ostane u Bajernu, to je željeo i prije godinu dana, ali problem je nastao u tome što više od pola godine niko iz kluba ...

Inter ne da Inzagija

Očekuje se da će trener Intera Simone Inzagi produžiti ugovor, a uprava milanskog fudbalskog kluba ponudiće mu dvogodišnji ugovor prije završetka ove sezone.

Ajaks ponovo u potrazi za novim trenerom

Nizozemski fudbalski klub Ajaks na ljeto će imati novog šefa stručnog štaba.

Žoržinjo bi da ostane u Arsenalu

Žoržinju ugovor sa Arsenalom ističe na kraju sezone, ali bi on volio da ostane u klubu iz Londona.

De Liht otklonio dileme oko odlaska iz Bajerna

Matajs De Liht je odlučio da prekine spekulacije o odlasku iz Bajerna.

Predstavljen novi dres ''Orlova'' za EP u Njemačkoj (FOTO)

Najbolji fudbaleri Srbije imaće, sada je to i potvrđeno, novi dizajn dresova za predstojeće Evrpsko prvenstvo koje je 14. juna startuje u Njemačkoj.