Terzić nakon novog podviga Borusije: Izuzetno sam srećan

DORTMUND - Trener fudbalera Borusije iz Dortmunda Edin Terzić izjavio je da je zadovoljan pobjedom protiv madridskog Atletika i plasmanom u polufinale Lige šampiona, prenose ...

U Beogradu preminuo Boško Prodanović

Jučer je u Beogradu u 81. godini preminuo bivši fudbaler i trener Sarajeva, Boško Prodanović.

Ljepotica koja je Zvezdu i Partizan stavila u drugi plan

Žrijeb za polufinale Kupa Srbije održan juče u prostorijama FS Srbije privukao je veliku pažnju domaće javnosti.

Zvezdina nada nominovana za "Zlatnog dečka"

Fudbaler Crvene zvezde Uroš Sremčević je nominovan za nagradu “Zlatni dečko”, koja se tradicionalno dodjeljuje najboljim mladim fudbalerima na svijetu.

Mavrović: Plasman na SP nagrada iskusnim igračima

Marinko Mavrović, selektor hrvatske futsal reprezentacije nije skrivao zadovoljstvo nakon plasmana na Svjetsko prvenstvo izborenog u dvoboju sa Poljacima.

Verder suspendovao Kejtu

Fudbalski klub Verder suspendovao je Nabija Kejtu do kraja sezone pošto je vezni igrač odbio da putuje sa ostatkom ekipe na gostovanje Bajeru iz Leverkuzena jer mu je saopšteno ...

Anćeloti: Sve je isplanirano

Trener Reala Karlo Anćeloti izjavio je da navijači njegovog tima mogu da budu srećni zbog dobrih igara madridskog kluba u Ligi šampiona, prenose britanski mediji.

Vinko Marinović: Primljeni pogodak nas je probudio

Primljeni pogodak nas je probudio, poručio je Vinko Marinović, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Borac nakon plasmana u finale Kupa Bosne i Hercegovine.

Futsaleri Hrvatske nakon 24 godine opet na SP

Hrvatska futsalska reprezentacija izborila je nastup na svjetskoj smotri najboljih zahvaljujući ukupnoj pobjedi protiv Poljske (5:4) u dodatnim kvalifikacijama.

"Zmajići" poraženi u prvom meču sa vršnjacima iz Hrvatske

Mlada U15 fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine je u Domaljevcu juče odigrala prvi od dva zakazana prijateljska meča sa odgovarajućom selekcijom Hrvatske.

Delegacija N/FS BiH na UEFA sastanku nacionalnih asocijacija

U Tirani je održan UEFA strateški sastanak nacionalnih asocijacija, na kojem su delegaciju Nogometnog / Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine predstavljali predsjednik Vico ...

Borac čeka rasplet Zrinjskog i Sloge

Fudbaleri Borca prvi su finalisti Kupa Bosne i Hercegovine u aktuelnoj sezoni.

Duplo slavlje za Srđan Grahovac: Kapiten dobio sina

Kiša, vjetar i lopta koja je završila u mreži Fudbalskog kluba Borac nisu omeli „crveno plave“ koji su do kraja utakmice polufinala Kupa Bosne i Hercegovine uspjeli da ...

Ponovo utorak, ponovo ludnica u LŠ: PSŽ i Dortmund prošli dalje

Fudbaleri Borusije Dortmund pobjedom nad Atletiko Madridom od 4:2 i igrači Pari Sen Žermena nakon trijumfa nad Barselonom od 3:1 plasirali su se u polufinale Lige šampiona.

Na pragu duple krune: Borac u finalu Kupa BiH

Fudbaleri Borca prvi su finalisti Kupa Bosne i Hercegovine.