Košarka

Bobi samo minut na parketu, dabl-dabl Vučevića

Bobi samo minut na parketu, dabl-dabl Vučevića
Bobi samo minut na parketu, dabl-dabl Vučevića

Srpski košarkaš Boban Marjanović samo minut je proveo u igri, dok je crnogorski reprezentativac Nikola Vučević zabilježio dabl-dabl u porazu Orlanda.

Košarkaši Njujork Niksa pobijedili su Detroid Pistonse sa 109:95 u NBA meču u noći između ponedjljka i utorka.

Pistonsi su bolje počeli meč, dobili prvu četvrtinu, međutim poslije toga je uslijedila dominacija domaće ekipe.

Nikse su do pobjede vodili Derik Rouz sa 27 poena, četiri skoka i šest aistencija, kao i Kristaps Porzingis sa 25 poena, osam skokova i tri asistencije. Slovenački košarkaš Saša Vujačić je proveo samo minut u igri.

U timu poraženih Pistonsa najbolji je bio Markus Moris, koji je ubacio 20 poena, dok je srpski košarkaš Boban Marjanović odigrao tek minut, iako je u prošloj utakmici sjajno iskoristio minutažu koju je dobio, pa je na meču protiv Orlanda odigrao 12 minuta i za to vrijeme postigao 15 poena i zabilježio četiri skoka. Sve to izgleda nije dovoljno treneru Stenu Van Gandiju da pruži novu šansu Marjanoviću.

Toronto Reptorsi su slavili protiv Orlando Medžika sa 131:112.  Domaćini su bili bolja ekipa od starta, ali ključni dio meča bila je druga četvrtina kada su uspjeli da naprave prednost od +15 poena, što je gostima do kraja meča bilo nedostižno.

DeMar DeRozan je bio najbolji pojedinac u pobjedničkoj ekipi sa 36 poena, dva skoka i tri asistencije, dok je Elfrid Pejton sa 22 poena, jednim skokom i devet asistencija bio najbolji u poraženom timu. 

Crnogorski košarkaš Nikola Vučević odigrao je 28 minuta za Orlando i za to vrijeme upisao dabl-dabl učinak 12 poena-15 skokova i četiri asistencije.

(Sportklub.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije