Košarka

Bogdanović 3/4 trojke, Marjanović jedini DNP u timu

Bogdanović 3/4 trojke, Marjanović jedini DNP u timu
Foto: N.N. | Bogdanović 3/4 trojke, Marjanović jedini DNP u timu

Bogdan Bogdanović bio je na svom uobičajenom nivou u novom porazu Sakramento Kingsa, od Minesota Timbervulvsa 119:96.

Bogdanović je postigao devet poena (3/4 za tri), te imao šest skokova i tri asistencije, uz dve izgubljene lopte za 33 minuta na parketu.

Kingse je predvodio Džordž Hil sa 16 poena, 15 je dodao Zek Rendolf uz devet uhvaćenih lopti, 11 je postigao Kostas Kufos uz osam skokova, dok je deset ubacio Badi Hild.

U ekipi Minesote nije bilo Nemanje Bjelice zbog povrede lijevog stopala, a dominirao je Karl-Entoni Tauns sa 30 poena (11/16 iz igre), 14 skokova uz po pet asistencija i blokada.

Pratili su ga Endru Vigins sa 22 i Džimi Batler sa 21 poenom uz devet asistencija i sedam skokova, dok je 12 dodao Taž Gibson, a deset Džef Tig uz šest asistencija.

Boban Marjanović je bio jedini od 13 igrača iz protokola kojem trener Sten van Gandi nije dao šansu da igra u pobjedi Detroit Pistonsa nad Atlanta Hoksima 105:91.

Pistonse je predvodio Tobajas Heris sa 19 poena, 18 je dodao Ejveri Bredli, dok je u reketu dominirao Andre Dramond sa 12 poena, 19 skokova i osam asistencija.

Lengston Gelovej je postigao 17, Redži Džekson je dodao 11 uz pet asistencije, a Redži Bulok ubacio deset poena za Pistonse.

U redovima Hoksa najefikasniji je bio Ersan Iljasova sa 23 poena, dvocifren učinak imao je još samo Džon Kolins sa 15, dok je Denis Šruder dodao tek devet uz deset asistencija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije