Košarka

Brajantu potreban odmor

Brajantu potreban odmor
Brajantu potreban odmor

Trener LA Lejkersa Bajron Skot rekao je da planira da predloži prvoj zvijezdi tima Kobiju Brajantu da se malo odmori u narednom periodu.

Brajant se na početku sezone vratio u tim Lejkersa poslije teške povrede, a iako je od tada imao i sjajne partije, više je je bilo onih kada se istakao po promašajima. Jedna od takvih utakmica bila je ona u nedjelju uveče, kada su Lejkersi poraženi od Sakramento Kingsa 101:108, a iako je Brajant završio utakmicu sa 25 poena, imao je šut iz igre 8/30 i osam izgubljenih lopti za 38 minuta.

Upitan da li su Brajantovi problemi u napadu zbog premorenosti ili zbog prevelike agresivnosti, Skot je rekao: "To je premorenost, to ide jedno sa drugim. Razgovaraću o tome s Kobijem. Naći ćemo najbolje rješenje i pokušati da smislimo šta ćemo na narednim utakmicama."

I Brajant je nagovijestio kako razmišlja da uzme malo slobodnog vremena zato što se ne osjeća najbolje na terenu.

"Nemam mnogo rješenja ako se osjećam ovako kao sada. Moram da budem pametan. Moram da se postaram da dobijem nešto nazad za ono što ulažem. Uložio sam silan rad da bih bio spreman, a sada se osjećam toliko premoreno i moraću da razmislim da malo usporim. Moram da pazim na svoje tijelo. Donijećemo odluku u ponedjeljak i vidjećemo kako ću se poslije osjećati", istakao je Brajant i dodao: "Mnogo opterećujem rame. Pokušavam da shvatim slagalicu svog tijela da bi ono reagovalo. Ne znam, i dalje sve pokušavam da shvatim. Ovo je za mene nepoznata teritorija."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije