Košarka

Čović: Zvezda ne pliva u parama

Čović: Zvezda ne pliva u parama
Čović: Zvezda ne pliva u parama

Nebojša Čović, prvi čovjek Crvene zvezde, rekao je juče da je taj košarkaški klub i dalje u finansijskim problemima i da će koncepcija tima za narednu sezonu zavisiti od budžeta. Najavljuje Čović finansijski presjek koji će otkriti pravo stanje stvari u klubu.

"Da plivamo u parama. Imamo probleme i očekujemo da na kraju sezone finansijski presek prezentujemo bez skrivanja. Tada ćemo dati projekcije budžeta za sledeću sezonu jer od toga zavisi koncepcija tima", rekao je Čović na konferenciji za novinare na Malom Kalemegdanu.

Čović je naveo da plan reorganizacije treba da se završi za dvije godine, a konačna kontrola je najavljena za april 2017:

"Sada se nećemo zamarati time ko ostaje, a ko ne. Većina igrača je pod ugovorima i u dogovoru sa stručnim štabom će biti definisana ekipa za narednu sezonu".

Prema Čovićevim riječima, njegova izjava o stavljanju tačke na "crno-bijeli" svijet znači da Zvezda više neće voditi nikakvu polemiku sa vječitim rivalom Partizanom:

"Bespotrebno je trošiti energiju i uvlačiti se u ružne prostore. Poštujemo najžešćeg konkurenta jer je to veliko ime u tradiciji sportske Srbije. Probaćemo da vodimo takvu politiku. Bez ružnih reči i komentara".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije