Košarka

Demarkus Kazins u Pelikansima

Demarkus Kazins u Pelikansima
Demarkus Kazins u Pelikansima

Sakramento Kingsi trejdovaće Demarkusa Kazinsa u Nju Orleans Pelikanse, saznaje The Vertical, obično izuzetno pouzdan izvor u NBA krugovima,

To znači da će Pelikansi oformiti najjaču centarsku liniju na svijetu jer će se Entoni Obrva Dejvis preseliti na svoju dražu poziciju krilnog centra.

Tim trejdom Kazins gubi šansu da na ljeto potpiše maksimalni, petogodišnji ugovor vrijedan 209 miliona dolara. Pelikansi mogu da mu ponude petogodišnji ugovor vrijedan 180 miliona dolara na ljeto 2018. godine ili kraći ugovor predstojećeg ljeta.

"Demarkus je u šoku", jedan od izvora rekao je za The Vertical, pogotovo nakon što je uprava Kingsa sa Vladom Divcem na čelu javno rekla da ne planira da ga se odrekne.

Kingsi sa trenerom Dejvom Jergerom na čelu sada kreću u rekonstrukciju tima, a kako se navodi, želja je bila da se ne dozvoli više kontroverznom Kazinsu da diktira stvari u svlačionici.

"Nevjerovatan vikend. Prvo sam Ol-star MVP, a sada dobijamo i Bugija. Ne može bolje", našalio se Entoni Dejvis, ali izgleda da je šala vrlo blizu da postane zbilja.

(Sport klub)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije