Košarka

Đilas srećan što će ga naslijediti košarkaška legenda

Đilas srećan što će ga naslijediti košarkaška legenda
Đilas srećan što će ga naslijediti košarkaška legenda

Predrag Saša Danilović će uskoro postati predsjednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS), s obzirom na to da je jedini kandidat za tu funkciju, a povodom toga oglasio se i čovjek koji je do skoro bio predsjednik KSS, Dragan Đilas.

"Zaista sam i srećan i zadovoljan što će jedna takva košarkaška legenda doći posle mene na čelo KSS. Saša Danilović je jedan od najboljih košarkaša Srbije u našoj istoriji, čovek pod čijim rukovođenjem je Partizan stigao i do Fajnal fora Evrolige. Uz to je bio i član borda FIBA Evrope u dva mandata", rekao je Đilas.

On je naglasio da je dolazak Danilovića na čelno mjesto garancija da će KSS i košarka nastaviti da se razvijaju.

"U više situacija kada sam sarađivao sa njim uverio sam se da mu je interes srpske košarke bio uvek prioritet u odnosu na bilo koje klupske interese. Ponosan sam što se opredelio da na mestu potpredsednika zadrži ljude koje sam i ja predložio na te funkcije, dodajući u svoj tim i jednog od najboljih srpskih privrednika Bojana Raduna. Dolazak Saše Danilovića na čelo Saveza je najbolja garancija da će i Savez i košarka uopšte nastaviti da se razvijaju… ", rekao je Đilas.

(Sport klub)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije