Košarka

Đorđević: Sa Kopaonika smo često kretali u pohod na titule

Đorđević: Sa Kopaonika smo često kretali u pohod na titule
Đorđević: Sa Kopaonika smo često kretali u pohod na titule

KOPAONIK - Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je da je zadovoljan što će njegovi izabranici započeti pripreme na Kopaoniku i istakao da je državni tim u prethodnom periodu često boravio na toj planini, odakle je započinjao pohod na najznačajnije titule.

Najbolji košarkaši Srbije početkom jula startuju sa pripremama za kvalifikacije za prvenstvo Evrope 2015. u Ukrajini, a besplatne pripreme u hotelu "Grand" omogućila im je MK Grupa.

"U prethodnom periodu često smo boravili na Kopaoniku i odatle započinjali pohod na najveće reprezentativne titule. Zato mi je još draže što i u ovom pripremnom ciklusu startujemo sa ove planinske lepotice. Na Kopaoniku će igrači imati potreban mir kako bi bili usredsređeni na sve obaveze koje im predstoje", izjavio je Đorđević.

Tokom dvonedjeljnog boravka na Kopaoniku, od 13. do 27. jula, reprezentativci Srbije će imati priliku da koriste sve sportske sadržaje (košarkaške terene u zatvorenoj sali, moderan fitnes centar), kao i sadržaje spa & wellness centra (zatvoreni bazen, bazen i đakuzi na otvorenom, nekoliko vrsta sauna, ledeno slana pećina, parno kupatilo i relaks zona).

Uz udoban smeštaj, obezbijeđena je i ishrana na bazi punog pansiona prilagođena sportistima.

"Zadovoljstvo nam je što imamo priliku da pružimo podršku profesionalnim sportistima da ostvare ciljeve koji su od značaja za celu zemlju. Pozivamo i druge aktere u društvu da nam se priključe", izjavio je predsjednik "MK Grupe" Miodrag Kostić, a prenosi pres služba te kompanije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije