Košarka

Dragić ubacio 21 poen "svom" Finiksu

Dragić ubacio 21 poen "svom" Finiksu
Dragić ubacio 21 poen "svom" Finiksu

Slovenački košarkaš Goran Dragić bio je jedan od najzaslužnijih igrača sa pobjedu Majamija nad njegovim bivšim klubom Finiksom (115:98).

U prvom susretu protiv bivših saigrača postigao je 21 poen, Tajler Džonson je "sa klupe" upisao rekord karijere od 26 poena, Hasan Vajtasajd je zabilježio 17 poena i 10 skokova, Dvejn Vejd 16 poena, a meč su obilježile i brojne svađe, tri isključenja i šest tehničkih grešaka. Pi Džej Taker je sa 20 poena i 14 skokova bio najbolji u Finiksu.

U noći između ponedjeljka i utorka Bruklin je pobijedio lidera Zapadne konferencije Golden Stejt (110:108), a do trijumfa je došao košem Džerata Džeka 1,1 sekundu prije kraja meča. Kod Netsa dobre partije pružili su Bruk Lopez sa 26 poena i Deron Vilijams sa 22 poena, a u poraženom timu 26 poena postigao je Stefon Kari.

U ostalim mečevima postignuti su sljedeći rezultati: Filadelfija - Toronto 103:114, Minesota - LA Klipers 105:110, Dalas - Nju Orleans 102:93, a iz NBA lige je stigla vijest i o suspenziji košarkaša Hjustona Džejmsa Hardena. On je kažnjen jednom utakmicom neigranje zbog nesportskog poteza na meču protiv Klivlenda. Hjuston je pobijedio Klivlend poslije produžetka (105:103), a Harden je na kraju treće četvrtine zaradio namjeran faul, jer je nogom udario Lebrona Džejmsa u predio prepona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije