Košarka

Džordž: Nisam Durentova zamjena

Džordž: Nisam Durentova zamjena
Foto: Arhiva | Džordž: Nisam Durentova zamjena

Novi igrač Oklahome Pol Džordž ne krije želju da se naredne sezone bori za šampionski prsten, i tvrdi da ga navijači ne vide kao zamjenu za Kevina Durenta.

Iako je njegov prelazak u L.A. Lejkerse za mnoge bio izvjestan, Džordž je završio u Oklahomi i iznenađen je što se tim iz Los Anđelesa nije više potrudio da ga dovede.

"Očekivao sam, znajući moju povezanost sa Los Anđelesom i želju da zaigram kod kuće. Ali sve se dešava sa razlogom, i možda je pravi blagoslov što sam ovdje i što ću biti dio sistema koji ide naprijed. Ali o tome ćemo pričati na kraju sezone."

Džordž je izrazio optimizam kada je u pitanju naredna sezona i šanse njegovog tima u plej-ofu.

"Čim sam stigao ovdje, pojavila se nada i osjećaj da mogu ovoj ekipi da donesem titulu, i zbog toga se osjećam divno. Oni u meni ne vide zamjenu za Kevina Durenta, već novo lice Oklahome."

On nije želio da dublje zalazi u odnos između sadašnjeg lidera tima Rasela Vestbruka i nekadašnje zvijezde Oklahome Durenta.

"To što se dogodilo između njih je isključivo njihova stvar. Nije na meni da se miješam u to. Oni su drugari, ponovo su u dobrim odnosima."

O svom budućem saigraču ima samo riječi hvale.

"Rasel je potpuno drugačiji od onoga što biste očekivali i što možete da vidite na terenu. Imali smo nekoliko sjajnih razgovora, mnogo se šalili i smijali. On je zabavan tip. Mislim da se odlično razumemo i da smo dobro društvo jedan drugome", istakao je doskorašnji igrač Indijane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije