Košarka

"Hakovani" Instagram i Twitter nalozi KK Crvena zvezda

"Hakovani" Instagram i Twitter nalozi KK Crvena zvezda
Foto: Ilustracija | "Hakovani" Instagram i Twitter nalozi KK Crvena zvezda

Zvanični Instagram i Twitter nalozi KK Crvena zvezda "hakovani" su danas u prepodnevnim časovima, saopšteno je na sajtu kluba.

"I pored činjenice da su zvanični nalozi kluba na ovim platformama već godinama dobro zaštićeni i dodatno verifikovani od strane Twitera i Evrolige, očigledno dobro i unapred organizovanom akcijom, nalozi su ‘hakovani’, a dosadašnjom istragom utvrđeno je da su broj mobilnog telefona i mejl adresa koji su korišćeni za ‘hakovanje’ sa teritorije Turske", navodi se u saopštenju Zvezde.

Kako se ističe, KK Crvena zvezda aktivno radi na rješavanju ovog problema, o kome su već informisani čelnici Evrolige, kompanija Facebook, kao vlasnik Instagrama, i Twitter, kao i predstavnici srpske policije zaduženi za visokotehnološki kriminal.

"Crvena zvezda zbog neophodnih mjera koje se preduzimaju obavještava javnost da do daljeg ne može da utiče na sadržaj zvaničnog Instagram i Twitter naloga i eventualne zloupotrebe do kojih eventualno može doći", zajključuje se u saopštenju.

Košarkaši Crvene zvezde u srijedu gostuju Galatasaraju u Evrokupu, a poznato je da između navijača dva kluba postoji tenzijna nakon ubistva navijača crveno-bijelih Marka Ivkovića u Istanbulu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije