Košarka

Jokić: Igram isto, radim sve što je potrebno

Jokić: Igram isto, radim sve što je potrebno
Jokić: Igram isto, radim sve što je potrebno

Srpski centar i član Denvera Nikola Jokić je poslije poraza Nagetsa protiv Memfisa (105:98) rekao da se ništa nije promijenilo u njegovoj igri, kao i da je sve podređeno pobjedama.

Jokić je ostvario dabl-dabl od 10 poena i 11 skokova, što je manje u odnosu na partije kakve je pružao prije Ol-star vikenda, dok je najefikasniji u timu Denvera bio Galinari sa 24 poena.

"Igram na isti način. Radim sve što je potrebno da radim. Ako je to da ne postižem poene, onda neću postizati poene. Želim samo da pobeđujem", rekao je Jokić i osvrnuo se na osmo mjesto svog tima u Zapadnoj konferenciji, što je na granici plej-ofa.

"Mislim da nije dobro, mi moramo da pobjeđujemo. Ne smijemo da čekamo da Sakramento ili Portland ili Nju Orleans izgube. Moramo da dobijamo svoje mečeve", jasan je Nikola Jokić.

Trener Denvera Majk Meloun je istakao da je njegova ekipa igrala dobro u odbrani, ali da je ključ poraza bio u skoku.

"Mislim da smo u celini odigrali dobru odbranu. Ali treba čestitati Majku Konliju, Zeku Rendolfu i Marku Gasolu, oni su sjajni igrači. Mi nismo dobro skakali i to je glavni razlog poraza", zaključio je Meloun.

(NN/sportklub.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije