Košarka

KK Student pravi kadetsku selekciju, treninzi ce biti besplatni

KK Student pravi kadetsku selekciju, treninzi ce biti besplatni
KK Student pravi kadetsku selekciju, treninzi ce biti besplatni

Studentski košarkaški klub „Student“ iz Banjaluke poziva sve zainteresovane dječake rođene 2001. 2002. i 2003. godine na kontrolne treninge koji ce se održavati u maju mjesecu tekuće godine.

Mladi kadeti će imati priliku da rade sa  koordinatorom mladih selekcija u SKK „Student“ Sinišom Kovacevicem, proslavljenim igračem banjalučkog „Borac-Nektara“, beogradske “Crvene Zvezde“, podgoričke „Buducnosti“,“Igokee“ i drugih klubova, te trenerom Darkom Trkuljom, koji je bio dugogodišnji trener mladih selekcija u vršackom „Hemofarmu“  i njegovim saradnicima.

Treninzima će, kao promoteri, povremeno biti prisutni i neki od bivših košarkaša i internacionalaca koji su se profesionalno bavili ovim sportom, kao što su: Siniša Kovačević, Marko Šcekic, Saša Vuleta, Milorad Kovačević, Saša Vujasinović, Boris Blagojević, Zoran Kukić, Dejvid Kruz, Vasilj Ševo i mnogi drugi…

Pored toga svi članovi će moći da prisustvuju treninzima i prate rad seniora SKK „Student“ koji su ligaški dio ovogodišnje sezone Prve košarkaške lige Republike Srpske završili na prvom mjestu tako da ce mladi kadeti imati priliku da uče od najboljih.

Treninzi ce se  održavati u dvoranama Univerziteta u Banjaluci „Kampus“ i mala sportska dvorana, kao i u određenim terminima u dvoranama SD “Borik“ i SD “Obilicevo“, i to 5-6 treninga sedmično u vrijeme trajanja školske godine, a u ljetnom periodu i  na vanjskim terenima Kampusa, i sa dva termina dnevno, gdje će akcenat biti na radu na individualnoj taktici i tehnici igrača, pa samim tim će igrači tog uzrasta, dobiti priliku za individualni igrački napredak i nadogradnju.

U toku kontrolnih treninga će biti selektovano 20ak najtalentovanijih igrača, koji neće plaćati članarinu, a od sljedeće sezone 2016/2017 će nastupati u kadetskom regionalnom prvenstvu kao kadetski tim SKK “Student“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije