Košarka

Kalinić i Dženkins: Navijači, pomozite Zvezdi protiv Makabija

Kalinić i Dženkins: Navijači, pomozite Zvezdi protiv Makabija
Kalinić i Dženkins: Navijači, pomozite Zvezdi protiv Makabija

BEOGRAD - Nikola Kalinić i Čarls Dženkins, košarkaši Crvene zvezde iz Beograda, pozvali su navijače da u što većem broju popune "Kombank arenu" i pomognu "crveno-bijelim" da zabilježe pobjedu protiv aktuelnog prvaka Evrope, ekipe Makabija.

Kalinić je rekao da je dolazak renomiranog protivnika sjajan povod za proslavu 70. rođendana Crvene zvezde.

"Nadam se da će 'Kombank arena' ponovo biti puna i da će atmosfera biti kao i do sada - neverovatna. Navijači su nas bodrili i kada nam nije išlo. Sećamo se svi dobro meča protiv Laborala, kada nisu mogli da budu prisutni u hali, ali su slali svoje slike i na taj način nam pružili podršku. Pozivam ih da u velikom broju dođu u četvrtak i da još jednom pokažu da su najbolji navijači", rekao je Kalinić za klupski sajt.

Dženkins smatra da je utakmica protiv izraelskog tima veoma važna, jer "crveno-bijeli" žele da se vrate u pravi ritam poslije dva izgubljena meča.

"Igramo protiv branioca trofeja u Evroligi i dodatna motivacija nije potrebna. Utakmica će biti veoma teška, Makabi ima sjajan sastav i ovo je dobra šansa da steknemo dodatno samopouzdanje. Oni će svakako željeti da pobjedom uvećaju šanse za plasman u top osam, a mi da unaprijedimo igru za nastavak sezone. Siguran sam da nam predstoji dobra utakmica", rekao je Dženkins.

Utakmica devetog kola E grupe top 16 faze Evrolige između Crvene zvezde i Makabija igra se sutra od 20.45 u "Kombank areni".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije