Košarka

Košarkaši Igokee igraju u Beogradu

Košarkaši Igokee igraju u Beogradu
Košarkaši Igokee igraju u Beogradu

Košarkaši Igokee nakon serije dobrih utakmica, u kojima su ostvarene tri pobjede, u subotu (21) u 13. kolu ABA lige u dvorani "Aleksandar Nikolić" u Beogradu igraju protiv Partizana.

Tim kapitena Vuka Radivojevića je u prethodnoj sezoni u oba duela savladao Partizan, a vjetar u leđa timu iz Aleksandrovca moglo bi da bude to što su imali sedam dana za pripremu utakmice, dok je Partizan tokom sedmice igrao težak meč u FIBA Ligi šampiona protiv Ludvigzburga, koji su dobili u produžetku. Dragan Bajić, trener Igokee, istakao je da ekipa u meč ulazi rasterećeno, ali da će pokušati da ostvari pobjedu ukoliko im se ukaže prilika.

"Ulazimo rasterećeni u ovaj susret, namamo imperativ pobjede, Partizan ima kvalitetniji sastav od nas na svakoj poziciji, što pokazuje i podatak da je treći na tabeli ABA lige. Osnovni cilj prije početka sezone za nas bio je opstanak, sada smo na šestoj poziciji i eventualnom pobjedom u Beogradu ušli bismo u krem ABA lige, odnosno među četiri najbolje ekipe. Plej-of bi bio premija za nas u ovoj sezoni, to jeste jako teško, ali sportski je da se nadamo i da, ako nam se ukaže šansa, pokušamo da pobijedimo", rekao je Bajić.

U ostalim mečevima 13. kola sastaju se: subota: Mornar - MZT (17), Karpoš - Mega Leks (19), nedelja: Cibona - Krka (12), FMP - Cedevita (17), Budućnost - Crvena zvezda (19), Olimpija - Zadar (21).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije