Košarka

Košarkašice su opet "in" (FOTO)

Košarkašice su opet "in" (FOTO)
Košarkašice su opet "in" (FOTO)

Zahvaljujući sestrama Milici i Ani Dabović i ostalim reprezentativkama Srbije koje su nastupile na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj, košarkašice su opet u modi.

Dabovićeve su, osim igračkim majstorijama i bespoštednom borbom koja im je donijela zlato, privukle pažnju šire javnosti i svojom sestrinskom ljubavlju. Nakon što su postale šampionke Starog kontinenta, prve su potrčale jedna drugoj u zagrljaj, a Milica je uz tu fotografiju postavila i komentar koji je izazvao pravu lavinu oduševljenja: "Ti si moje zlato".

Slavne sestre, od kojih starija igra u Francuskoj a mlađa u SAD, u žiži su i zbog svoje ljepote, ali i temperamenta. I tu prednjači starija sestra Milica (na fotografiji) , koja je proteklih dana bila jako aktivna i na društvenim mrežama, a svoje navijače je redovno obasipala fotografijama među kojima je bilo i nekoliko veoma izazovnih.

Jedna od najljepših košarkašica i sportistkinja uopšte Hrvatica Antonija Mišura zbog povrede nije nastupila u Mađarskoj, ali je uprkos tome i ovih dana bila spominjana, a njene fotografije su krasile naslovnice sportskih strana.

Nisu mediji zaboravili ni visoku Ruskinju Mariju Stepanovu koja se oprostila od državnog dresa, a s nestrpljenjem očekuju Olimpijske igre u Riju naredne godine i ženski turnir u košarci gdje će najjače svjetske ekipe pokazati svoje "adute".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije