Košarka

Krstić: Turski mediji su uveličali priču o mojoj povredi

Krstić: Turski mediji su uveličali priču o mojoj povredi
Krstić: Turski mediji su uveličali priču o mojoj povredi

Bivši kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, Nenad Krstić, istakao je u razgovoru za “Novosti”, da njegova povreda uopšte nije toliko teška, kao što su prenijeli turski mediji.

Krstić dodaje da mu za oporavak treba nekoliko nedjelja, ali da je zbog kaluzule u ugovoru Galatasaraj raskinuo ugovor s njim.

"Dosta se priče baziraju na glasinama, priča o tome vjerovatno je potekla iz Galate. Otišao sam da se ljudski pozdravim sa ljudima iz kluba i usput pomenuo da ću možda razmisliti i o kraju karijere. Objavili su i da ne mogu da hodam, a ja funkcionišem sasvim normaln", rekao je Krstić za “Novosti”.

On je dodao da još uvijek nije razmišljao o završetku karijere.

"Nisam se do sada oglašavao, ne želim da siječem preko koljena već da sačekam da vidim kako će ići rehabilitacija. Ako procijenim da ne mogu dalje, staviću tačku na karijeru".

Srpski centar je istakao da su ga povrede omele da ostvari više.

"Zaređale su se povrede, poslije prethodne u Efesu pitao sam se šta može da se desi ako nastavim da igram i da li je možda bolje da završim karijeru. Ne zato što sam želio, već zbog neizvjesnosti kakve bi posljedice mogla da ostavi neka sljedeća povreda. Ali porodica je vidjela koliko sam truda uložio u povratak. Vidio sam da mogu da igram i nije pravedno da ovako završim karijeru. Nastavio dalje ili ne, znam da sam mogao i više da postignem da nije bilo te povrede ukrštenog liigamenta koljena u Americi", poručio je Krstić.

(Novosti.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije