Košarka

Legendarni košarkaš u centru skandala zbog porodičnog nasilja

Legendarni košarkaš u centru skandala zbog porodičnog nasilja
Legendarni košarkaš u centru skandala zbog porodičnog nasilja

Skoti Pipen, legendarni američki košarkaš, našao se u centru skandala zbog porodičnog nasilja. Naime, kako piše portal TMZ, policija je ovaj mjesec u njegovoj kući intervenisala čak dva puta na poziv njegove uskoro bivše supruge Larse.

Kako je Larsa rekla policiji, tokom jednog od njihovih sukoba, Skoti je razbio vlastit mobilni telefon. Nakon njegovog drugog ispada policija je našla Larsu kako ih čeka ispred njihove kuće.

“Rekla je da imaju bračnih problema, da podiže glas na nju, viče i straši je”, piše u policijskom izvještaju.

Skoti je priznao da se uzrujao toliko da je razbio mobilni, a pristao je napustiti njihov dom dok se ne smiri. Larsa je odlučila komunicirati sa svojim advokatom, a do hapšenja nije došlo, a nije bilo ni optužbi za nasilje. do incidenata je došlo prije nego što je Skoti prije šest dana podnio zahtjev za rastavu braka. Problema oko podjele imovine neće biti jer su potpisali predbračni ugovor.

Do kraha braka došlo je nakon 19 zajedničkih godina, a zajedno su dobili četvero djece. Skoti je prije Larse bio u braku s Karen Mekolum od koje se rastao poslije samo dvije godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije