Košarka

Lejkersi preokretom do pobjede

Lejkersi preokretom do pobjede
Foto: Tanjug | Lejkersi preokretom do pobjede

Los Anđeles Lejkersi su slavili protiv Čikago Bulsa u jedinom NBA meču odogranom u noći između utorka i srijede.

Lejkersi su na kraju slavili 103:94 i stigli do osme pobjede u sezoni, uz to imaju deset poraza. Čikagu je ovo već 12. poraz od početka sezone i ostaju na svega tri pobjede.

Bolje su gosti otvorili meč i na poluvremenu su imali čak 14 poena prednosti, ali se prednost istopila u trećoj dionici koju su Bulsi odigrali izuzetno slabo i u završnih 12 minuta ušli su sa samo tri poena prednosti. Pokazalo se da je to nedovoljno jer su gostujući igrači podbacili i u završnici i tako pretprjeli novi poraz.

Najbolji u trijumfu Lejkersa bio je Kajl Kuzma sa 22 poena, Kaldvel - Poup je dodao poen manje i uz to zabilježio devet skokova. Brendon Ingram je meč završio sa 17 poena, Džordan Klarkson uz dabl - dabl sa po deset poena i skokova, a Lonzo Bol je postigao osam poena, ali je bio sjajan ispod koša i zabilježio je 13 skokova.

U ekipi Bulsa, najefikasniji je sa 17 poena bio Denzel Valentajn. Antonio Blejkeni dodao je dva manje, Robin Lopez postigao je 14, Lauri Markanen je uz 13 zabilježio i 14 skokova za dabl - dabl, a i Džastin Holidej je meč završio uz dabl - dabl sa po deset poena i skokova.

(Sportklub.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije