Košarka

Lukajić: Partizan u Laktašima čeka teška utakmica

Lukajić: Partizan u Laktašima čeka teška utakmica
Lukajić: Partizan u Laktašima čeka teška utakmica

ALEKSANDROVAC - Trener košarkaša Igokee Željko Lukajić izjavio je danas da je Partizan klub velike tradicije, bez obzira na problema sa kojima se suočava ove sezone i da očekuje izuzetno tešku utakmicu.

"Sigurno da Partizan nije u situaciji u kojoj je bio posljednjih godina kada je bio favorit za osvajanje lige. S druge strane Partizan je Partizan, tim koji ima tradiciju, zna da pobjedi i koji će sigurno imati prednost domaćeg terena ovdje u Laktašima, jer je i to istorija pokazala", rekao je Lukajić za sajt takmičenja.

On je dodao da Partizan posjeduje mladost i energiju, ali i iskustvo na centarskim pozicijama. Kao otežavajuću okolonost za njegov tim istakao je to što crno-bijeli dolaze bez opterećenja i imperative pobjede.

"Iz svake utakmice u utakmicu rastu, a sigurno da mi svi razmišljamo na način da želimo da odigramo što bolju i da dođemo do pobjede. Ono što ja tražim jeste da iz odbrane, energije i želje dolazimo do rezultata, jer to je naš zadatak i treba da bude naše glavno oružje", rekao je Lukajić.

Krilni centar Igor Kesar izjavio je da je jaka odbrana ključ uspjeha protiv Partizana.

"Pobjeda protiv Metalca za nas je veliki vjetar u leđa i veliki motiv za narednu utakmicu protiv Partizana. To je mlada i talentovana ekipa potkovana iskustvom ispod koša, ali bez obzira na to mi idemo na pobjedu", rekao je Kesar.

Utakmica 4. kola ABA lige Igokea - Partizan igra se sutra od 17 sati u dvorani u Laktašima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije