Košarka

Mačvan se vraća u Partizan?

Mačvan se vraća u Partizan?
Mačvan se vraća u Partizan?

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević nije isključio mogućnost da se Milan Mačvan vrati u redove "crno-bijelih". Strateg šampiona Srbije je priznao da je bilo kontakata s menadžerom nekadašnjeg reprezentativca Srbije, koji je trenutno bez kluba.

"Pravljen je određeni kontakt s Mačvanom i tu njegov menadžer insistira na otvorenom ugovoru, na šta mi nismo spremni. Ukoliko postoji raspoloženje igrača da se uklopi u platnu strukturu tima, da prihvati ritam plaćanja u Partizanu, koji mu nije nepoznat, biće dobrodošao. Razgovaraćemo još ovih dana", rekao je Vujošević i dodao:

"Bez obzira na to koliko je teška situacija, ne možemo da ulazimo u situacije s otvorenim ugovorima, osim tamo gde je to interes kluba. Jesmo u teškoj poziciji, ali ne smemo da izgubimo kompas."

Upitan da li će se Saša Pavlović vratiti u Partizan, Vujošević je odgovorio:

"Još nema naznaka da bi to moglo biti ostvareno."

Iskusni stručnjak je naglasio i da su igrači dobili po jednu platu.

"Nekom je to prva plata za ovu sezonu, a nekom januarska iz 2013. godine. Neko, dakle, dolazi na treninge u šorcu, a neko u bundi", našalio se Vujošević.

On je naveo da nema krupnih novosti ni po pitanju materijalne situacije u klubu.

"Sponzorstvo s 'Telekomom' je stvar u kojoj se rešava da li će klub moći normalno da funkcioniše. Pošto se zna gde se u ovoj državi donose odluke o takvim stvarima, očekujemo odgovor s tog mesta. Ako se 'Telekomu' ne dozvoli da bude drugi Partizanov veliki sponzor, posle NIS, to će značiti da postoji tendencija da se Partizan efemerizuje."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije