Košarka

Nikolić: Meč na jednu loptu

Nikolić: Meč na jednu loptu
Foto: N.N. | Nikolić: Meč na jednu loptu

Igramo sve bolje i očekujemo da u utakmici na jednu loptu izborimo šansu za pobedu, rekao je Miroslav Nikolić, trener košarkaša Partizana, o utakmici 8. kola regionalne ABA lige koju "crno-bijeli" u subotu od 19 časova u Sremskoj Mitrovici igraju sa Mega Bemaksom.

Partizan je slavio u oba prošlosezonska ogleda sa Megom u regionalnom takmičenju. Bek Beograđana Vanja Marinković vjeruje da njegov tim ima kvalitet da se sa dva boda vrati sa teškog gostovanja.

"Mega uvek ima odličan tim i uvek je teško igrati protiv njih, ali verujem da imamo i snage i znanja da se iz Mitrovice vratimo sa pobedom koja bi nam baš puno značila", kazao je Marinković.

Veliki derbi igra se u hali "Morača" u Podgorici, gdje lider Jadrana Budućnost dočekuje trećeplasiranu Cedevitu u nedjelju od 19. Podgoričani su u nizu od šest pobjeda i na krilima publike pokušaće da ostvare trijumf koji bi im mnogo donio u borbi za plej-of poziciju nakon ligaškog dijela lige. U dobroj formi su i "vitamini", koji su u posljednja tri meča ostvarili pobjede. U ostalim mečevima 7. kola sastaju se: u nedjelju Crvena zvezda - FMP (17), u ponedjeljak: Olimpija - MZT (21), Mornar - Partizan (21). U petak je trebalo da igraju Zadar i Cibona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije