Košarka

Obradović: Biće teško protiv Zvezde

Obradović: Biće teško protiv Zvezde
Obradović: Biće teško protiv Zvezde

Saša Obradović, trener košarkaša Albe, rekao je danas da njegov tim očekuje težak posao protiv Crvene zvezde u 12. kolu top 16 faze Evrolige.

"U prvom meču u Beogradu smo potpuno izgubili glave. Paralisali su nas atmosfera u 'Pioniru' i Zvezdina agresivnost. Za mene su oni najtalentovaniji tim u Evroligi, s obzirom na visinu i pokretljivost. Sviđa mi se njihov agresivan stil igre u odbrani, imaju visokog centra Marjanovića, koji im omogućava da pobede i mnogo bolje ekipe od nas. Nećemo imati lak posao, iako ćemo nastupiti u kompletnom sastavu", rekao je Obradović za sajt Evrolige.

Bek Albe Redži Reding rekao je da zbog trijumfa Panatinaikosa nad madridskim Realom njegov tim mora da dobije skoro sve mečeve do kraja ako želi da se plasira u narednu rundu takmičenja.

"Nadali smo se da će nam Real malo pomoći, ali nije i moraćemo da idemo težim putem. Dobra stvar je što i dalje držimo sudbinu u svojim rukama. Zvezda nas je razbila u Beogradu, ali sada će biti drugačije. Igramo kod kuće i mislim da smo trenutno bolji nego prije osam nedjelja", rekao je Reding.

Dejan Radonjić, trener Zvezde, kaže da ekipa s mnogo motiva putuje u Berlin:

"Očekuje nas jako važan meč, protiv protivnika koji je pokazao kvalitet u top 16 fazi i koji ima šansu da se plasira dalje. Vodi ih Saša Obradović, koji radi sjajan posao. Alba će pokušati da nas pobijedi iskustvom i navijači će im vjerovatno biti prednost. Ipak, imamo i mi takmičarski motiv i razmišljamo o pobjedi."

Utakmica Alba - Crvena zvezda igra se danas od 20.15 u berlinskoj "O2 areni".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije