Košarka

"Orlovi" kod Dodika

"Orlovi" kod Dodika
"Orlovi" kod Dodika

BANJALUKA - Aktuelni svjetski vicešampioni borave u gradu na Vrbasu, gdje će večeras protiv Slovenije odigrati posljednju kontrolu utakmicu pred odlazak na Evropsko prvenstvo. Košarkaše Srbije danas je ugostio i predsjednik Republike Srpske Milorad Dodika.

"Jako lep gest, zahvalni smo. Od prvog trenutka kad smo došli u Banjaluku na sve strane su emocije, ljubaznost i nama to jako znači. Jako nam značio i što smo ovdje prije godinu dana smo planirali da ovako završimo naš pripremni plan tačno znamo šta će da se desi noćas u sali bez obzira na rezultat ovim momcima je potrebna ta ljubav i odnos sa navijačima i ljudima u Republici Srpskoj", rekao je po završetku prijema selektor "Orlova" Aleksandar Đorđević.

Ono što je interesovalo novinare jeste da li je delegacija Srbije pozvala predsjednika Dodika, koji je bivši košarkaš i veliki ljubitelj ovog sporta, na jedan zajednički meč?

"Od nas je dobio loptu sa svim potpisima i ima poziv, kad god hoće može da dođe", rekao je Đorđević, a prenosi RTRS.

Košarkaše Srbije primio je i ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak.

Prijateljska košarkaška utakmica između Srbije i Slovenije igra se u sportskoj dvorani "Borik" sa početkom u 18 časova uz prenos na našoj televiziji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije