Košarka

Pavlović doneo Partizanu pobjedu nad Megom

Pavlović doneo Partizanu pobjedu nad Megom
Pavlović doneo Partizanu pobjedu nad Megom

SREMSKA MITROVICA - Košarkaši Partizana pobijedili su danas u gostima ekipu Mega Leksa poslije produžetaka sa 96:95 (16:19, 18:23, 27:24, 24:19, 10:9 ) u 9. kolu Superlige Srbije.

Mladi tim Mege bio na korak od prvog trijumfa iz 16 utakmica protiv aktuelnog šampiona države, ali je Partizan nevjerovatnom serijom u finišu preko oporavljenog Saše Pavlovića napravio preokret.

Izabranici trenera Dejana Milojevića su od sredine prve dionice stekli osjetnu prednost, koja je u nekoliko navrata bila i dvocifrena, ali je Pavlović u posljednja dva i po minuta sa 10 poena u nizu odveo meč u produžetak.

Pavlović je u istom stilu nastavio i u dodatnih pet minuta, sa nekoliko dobrih rola pridružio mu se Milan Mačvan, ali je danas fenomenalni Nikola Jokić održavao Megu u igri.

Plejmejker tima iz Sremske Mitrovice Nemanja Miljenović mogao je Megi da donese važan trijumf, ali je promašio šut za dva poena u posljednjoj sekundi.

U pobjedničkoj ekipi najefikasniji igrač bio je Pavlović sa 23 poena, Mačvan je dodao 22, a Milutinov 13 i čak 20 skokova.

Kod Mege najbolji je bio Jokić sa 33 poena, a Miljenović je dao 19.

 

  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije