Košarka

Prijem za Student Igokeu

Prijem za Student Igokeu
Foto: N.N. | Prijem za Student Igokeu

Prijem za košarkaše i čelnike Student Igokee povodom osvajanja Kupa RS organizovan je danas u Ministarstvu porodice, omladine i sporta RS, a čestitke košarkašima na uspjehu uputili su ministar Jasmina Davidović i Dragan Jacimović, pomoćnik ministra za sport.

Jaćimović, je istakao da ministarstvo nastavlja tradiciju da ugosti pobjednike Kupa RS, te daje podršku dobrim rezultatima, kako bi se razvijao sportski duh Srpske.

"Na moju veliku radost osvajač kupa je najmlađa ekipa. Ništa od toga ne bi bilo bez dobrog rukovodstva, koje daje doprinos da igrači sa ovih prostora ravnopravno igraju sa istaknutim timovima iz regiona", rekao je Jaćimović.

Trener Žarko Milakovic rekao je da je ostvarenju dobrih rezultata doprinijela dobra organizacija i stvaranje uslova za treniranje.

"I sami sebe smo iznenadili izbacivši dva premijerligaša i osvojivši Kup, ali su to naši momci sigurno i zaslužili radom i odricanjem, koje sport danas iziskuje", rekao Milaković.

Student Igokea, koju čine juniori Igokee 16. januara su u finalu Kupa RS u Mrkonjić Gradu savladali Mladost rezultatom 94:84.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije