Košarka

Raduljica prihvatio ponudu iz Kine

Raduljica prihvatio ponudu iz Kine
Raduljica prihvatio ponudu iz Kine

BEOGRAD - Miroslav Raduljica, centar srpske reprezentacije i jedno od otkrovenja nedavno okončanog Mundobasketa, karijeru će nastaviti u Kini, prenosi portal "Sportando".

Reprezentacija Srbije na Mundobasketu je imala nekoliko otkrovenja. Među njima je svakako i Miroslav Raduljica. Sjajni centar je postao meta brojnih klubova zahvaljujući odličnim partijama u Španiji. Kako prenosi renomirani portal "Sportando", pozivajući se na izjavu čelnika Šandonga, Raduljica je potpisao jednogodišnji ugovor sa ovim klubom.

Za srpskog reprezentativca, koji je tokom Svetskog prvenstva postizao 13 poena po meču, uz nešto preko četiri i po skoka, interesovalo se nekoliko jakih evropskih klubova, među kojima i Real Madrid.

Ponuda iz Kine, vrijedna navodno dva miliona dolara, ipak je bila previše dobra da bi se odbila. Uz to, prvenstvo u ovoj zemlji se završava u februaru, što Raduljici dozvoljava da se vrati u Evropu i igra Top 16 Evrolige. Možda se vrati u NBA ligu, gdje upravo u tom periodu počinje plej-of.

Miroslav Raduljica je počeo karijeru u FMP Železniku, a igrao je i za Azovmaš, Partizan, Albu, Efes i Milvoki.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije